(NkISLOTNOSTX WLAVNYH ATMOSFERNYH OSADKOW W ~ERNOWCAH (B/s - (NaNTONOW(B, (Nw(B.(Ns(B.s; (NrYBAK(B, (Nl(B.(N`(B.s; (N~ERNOW(B. (NOBL(B. (NCENTR PO GIDROMETEOROLOGII(B.s ((N~ERNOWCY (B:s (Nm)QÆSTO(B,s)E, 2007)
(Nw KNIZ)QÆ PODANA HARAKTERISTIKA ^ASOWOGO RUHU R(BH (NWOLOGIH ATMOSFERNIH OPADÆW ZA WÆSÆMNADCQTIRÆ^NIJ PERÆOD WIMÆRÆW(B. (NpOKAZANO(B, (N]O ZA WKAZANIJ ^AS WÆDBULOSX ZBÆLX[ENNQ KISLOTNOSTÆ OPADÆW(B, (NZUMOWLENE RÆZKO@ Æ SUTTÃWO@ ZMÆNO@ SÆLXSXKOGO LAND[AFTU RÆWNINNIH RAJONÆW ~ERNÆWECXKOÇ OBLASTÆ(B. (NzAPROPONOWANO QKÆSNU MODELX ZAKISLENNQ ATMOSFERNIH OPADÆW W UMOWAH M(B. (N~ERNÆWCÆ(B. (NdLQ PRAKTIKÆW(B, (NWIKLADA^ÆW(B, (NSTUDENTÆW Æ WZAGALÆ L@BITELQM PRIRODI(B.s)E
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B. 70 -73 (32 (NNAZWI(B)s
Keywords: (NwODA W ATMOSFER)QÆs)E -- (NaTMOSFERN)QÆ OPADI(B.s)E