(NzOOLOG)QÆQ HREBETNIH (B:s)E (NROBO^IJ ZO[IT DLQ LAB(B. (NROB)QÆT Z (B"(NzOOLOGÆÇ(B" ((NZA WIMOGAMI KREDITNO(B-(NMODULXNOÇ SISTEMI(B).s)E (N~(B. 2, /s - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(NsAME LABORATORN)QÆ ZANQTTQ POGLIBL@@TX TA KONKRETIZU@TX ZNANNQ STUDENTÆW(B, (NOTRIMANÆ NA TEORETI^NOMU KURSÆ(B. (NrEZULXTATI WIW^ENNQ ZOOLOGÆÇ HREBETNIH WÆDOBRAVA@TXSQ W DANOMU ROBO^OMU ZO[ITÆ U WIGLQDÆ SHEMATI^NIH MAL@NKÆW(B, (NKOROTKOGO TEKSTOWOGO MATERÆALU(B, (NTO]O(B. (NsTUDENTI TAKOV ZNAJDUTX U WIDANNÆ METODI^NU ROZROBKU DO MODULÆW NAW^ALXNOÇ DISCIPLÆNI(B, (NKALENDARNIJ PLAN WIW^ENNQ TEMI REFERATÆW(B, (NKONTROLXNÆ PITANNQ DO OKREMIH TEM(B, (NKRITERÆÇ OCÆN@WANNQ ZNANX STUDENTÆW(B. (Na TAKOV PRIMÆTKI ]ODO WIMOWI LATINSXKIH LÆTER TA ÇH SPOLU^ENX(B, (NSPISOK REKOMENDOWANOÇ LÆTERATURI TO]O(B.s)E
Keywords: (Nb)QÆOLOGÆQs)E -- (NzOOLOG)QÆQs)E -- (NtWARINIs -- (NhREBETN)QÆ(B.s)E