(NeTNOLOG)QÆQ (B:s)E (NMETOD(B.)QÆ (NWKAZÆWKI DO PRAKT(B. (NZANQTX (B/s)E - (NkOVOLQNKO(B, (NoLEKSANDR gEORG)QÆJOWI^(B.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZGLQDA@TXSQ OSOBLIWOSTÆ WIW^ENNQ KURSU (B"(NeTNOLOGÆQ(B". (NpODA@TXSQ DOKLADNÆ PLANI PRAKTI^NIH ZANQTX(B, (NMETODI^NÆ REKOMENDACÆÇ Æ METODIKI WIW^ENNQ OKREMIH TEM(B, (NNAWODITXSQ LÆTERATURA Z DANIH PROBLEM(B, (NQKU MOVNA WIKORISTOWUWATI PRI NAPISANNÆ KURSOWIH Æ DIPLOMNIH ROBÆT(B, (NPROPONU@TXSQ ZAPITANNQ TA ZAWDANNQ DO KOVNOÇ Z TEM(B, (NNAWODQTXSQ KONTROLXNÆ ZAPITANNQ DO MODULÆW(B, (NA TAKOV ORÆÃNTOWNÆ ZRAZKI TESTÆW DLQ KONTROL@ TA SAMOKONTROL@ ZNANX(B. (NdLQ STUDENTÆW (B1-(NGO KURSU FAKULXTETU ÆSTORÆÇ(B, (NPOLÆTOLOGÆÇ TA MÆVNARODNIH WÆDNOSIN(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NDO KOVNOÇ TEMI(B. - (NbÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 51 - 66s)E
Keywords: (NeTNOLOG)QÆQs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E