(NmATER)QÆALI STUDENTSXKOÇ NAUKOWOÇ KONFERENCÆÇ ~ERNÆWECXKOGO NACÆONALXNOGO UNÆWERSITETU(B, (NPRISWQ^ENOÇ (B600-(NRÆ^^@ M(B. (N~ERNÆWCÆ (B(13 - 14 (NTRAWNQ(B). (NfÆLOSOFSXKO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆ NAUKI (B/s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(NdO ZB)QÆRNIKA UWÆJ[LI STATTÆ STUDENTÆW FÆLOSOFSXKO(B-(NTEOLOGÆ^NOGO TA FAKULXTETU PEDAGOGÆKI PSIHOLOGÆÇ TA SOCÆALXNOÇ ROBOTI(B, (NPÆDGOTOWLENÆ DO ]ORÆ^NOÇ STUDENTSXKOÇ NAUKOWOÇ KONFERENCÆÇ UNÆWERSITETU(B. (NmOLODÆ AWTORI ROBLQTX SPROBU ZNAJTI PÆDHÆD DO WISWÆTLENNQ Æ OBGRUNTUWANNQ PEWNIH NAUKOWIH PITANX(B, (NPODATI SWOÃ BA^ENNQ PROBLEM(B.s)E
Keywords: (Nf)QÆLOSOFÆQs)E -- (NpEDAGOG)QÆKA(B.s)E