(NsOC)QÆOLOGÆQ MOLODÆ (B:s)E (NMETOD(B. (NREK(B. /s - (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI(B.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ SISTEMATIZU@TX ZMÆST Æ KONKRETIZU@TX ZAWDANNQ PRI WIW^ENNÆ KURSU (B"(NsOCÆOLOGÆQ MOLODÆ(B", (NWIZNA^A@TX NAPRQMI SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI STUDENTÆW NAD OSNOWNIMI PONQTTQMI TA PROBLEMAMI OZNA^ENOGO KURSU(B. (NdLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NQKÆ NAW^A@TXSQ ZA SPECÆALXNÆST@ (B"(NsOCÆOLOGÆQ(B".s)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQs)E -- (NsOC)QÆOLOGÆQ MOLODÆ(B.s)E