(NeNERGETI^NA ELEKTRON)QÆKA (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(Nu POS)QÆBNIKU WIKLADENO OSNOWNÆ WÆDOMOSTÆ PRO ELEKTRI^NU ENERGÆ@(B, (NSILOWÆ ELEKTRONNÆ KL@^Æ (B((NPODANO ÇH UMOWNE POZNA^ENNQ(B, (NWOLXTAMPERNÆ HARAKTERISTIKI(B, (NEKWÆWALENTNÆ KEROWANÆ KL@^Æ(B, (NSHEMI WMIKANNQ ELEKTRONNIH KL@^ÆW(B, (NSTRUMI Æ NAPRUGI NA ELEMENTAH ELEKTRI^NOGO KOLA(B), (NPERETWOR@WA^Æ (B((NWEDENÆ MEREVE@(B), (NFÆLXTRU@^Æ Æ STABÆLÆZU@^Æ PRISTROÇ(B, (NAWTONOMNÆ PERETWOR@WA^Æ(B, (NPERETWOR@WALXNÆ SISTEMI(B. (NoPISANO BUDOWU TA PRINCIP DÆÇ CIH PRISTROÇW Æ PERETWOR@WA^ÆW(B. (NdLQ STUDENTÆW FÆZI^NIH FAKULXTETÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
Keywords: (NtEHN)QÆKA (B((NGALUZX(B)s)E -- (NeLEKTRON)QÆKAs)E -- (NeLEKTRONN)QÆ PERETWOR@WA^Æs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E