(NoPTIKA (B/s - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ SKLADENÆ WÆDPOWÆDNO DO PROGRAMI KURSU (B"(NoPTIKA(B" Æ (NMÆSTQTX OPIS LABORATORNIH ROBÆT(B, (NQKÆ WIKONU@TXSQ STUDENTAMI (B1-3 (NKURSÆW FÆZI^NOGO FAKULXTETU TA FAKULXTETU TA KOMP(B'(N@TERNIH NAUK(B. (Nu KOVNÆJ ROBOTÆ STISLO WISWÆTLENÆ TEORETI^NÆ PITANNQ(B, (NNAWODQTXSQ DANÆ PRO OBLADNANNQ(B, (NQKE WIKORISTOWUÃTXSQ(B, (NDA@TXSQ WKAZÆWKI DO WIKONANNQ EKSPERIMENTU TA OBROBKI OTRIMANIH REZULXTATÆW(B, (NA TAKOV KONTROLXNÆ ZAPITANNQ Æ PERELÆK OBOW(B'(NQZKOWOÇ(B, (NLÆTERATURI(B. (NdLQ STUDENTÆW FÆZI^NIH FAKULXTETÆW wuzÆW(B.s)E
Keywords: (NoPTIKA(B.s