(NoSNOWI TEOR)QÆÇ PEREDAWANNQ ÆNFORMACÆÇ (B:s)E (NZB(B. (NZADA^ (B/s - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(Nu Z)QÆRNIKU WIKLADENÆ ZADA^Æ ZA TAKIMI TEMAMI(B: (NSIGNALI Æ PROCESI(B, (NFORMATUWANNQ TA WUZXKOSMUGOWA MODULQCÆQ(B, (NOSNOWI TEORÆÇ JMOWÆRNOSTÆ(B, (NNIZXKO^ASTOTNA DEMODULQCÆQ (B((NDETEKTUWANNQ(B), Æ(NNFORMACÆQ(B, (NMÆRA ÆNFORMACÆÇ(B, (NKODUWANNQ DVERELA(B, (NZAWADOSTÆJKE KODUWANNQ(B. (NpOSÆBNIK SKLADENO WÆDPOWÆDNO DO PROGRAMI KURSU (B"(NoSNOWI TEORÆÇ PEREDAWANNQ ÆNFORMACÆÇ(B" (NDLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTEJ (B"(NrADÆOTEHNÆKA(B" (NTA (B"(NsISTEMI TEHNÆ^NOGO ZAHISTU ÆNFORMACÆ(B".s)E
Keywords: (NeLEKTRI^NIJ ZW(B'(NQZOKs -- (NtEORETI^N)QÆ OSNOWI(B.s)E