(NtEHN)QÆKA LABORATORNIH ROBÆT U GRUNTOZNAWSTWÆ (B/s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI PRIZNA^ENÆ DLQ NADANNQ DOPOMOGI STUDENTAM PÆD ^AS PROWEDENNQ ANALÆZU GRUNTÆW NA LABORATORNIH ZANQTTQH ÆZ PREDMETÆW GRUNTOZNAW^OGO CIKLU(B, (NA TAKOV DLQ WIKONANNQ KURSOWIH Æ KWALÆFÆKACÆJNIH ROBÆT(B. (NwIDANNQ MÆSTITX WIMOGI DO PROWEDENNQ ANALÆTI^NIH ROBÆT(B, (NPRAWILA POWEDÆNKI W LABORATORÆÇ(B. (NdLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NaGROHÆMÆQ TA GRUNTOZNAWSTWO(B", (NBÆOLOGÆW(B, (NEKOLOGÆW(B, (NGEOGRAFÆW(B.s)E
Keywords: (NgRUNTOZNAWSTWO(B.s