(NrOSLINNICTWO ~ERN)QÆWECXKOÇ OBLASTÆ U (B2007 (NROCÆ (B:s)E (NSTAT(B. (NZB(B. /s - (NdERV(B. (NKOM)QÆTET STATISTIKI uKRAÇNI(B,s)E (NgOL(B. (NUPR(B. (NSTATISTIKI U ~ERN)QÆWECXKÆJ OBL(B..s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NI(B.],s, 2008)
(NdANIJ ZB)QÆRNIK MÆSTITX OSNOWNÆ POKAZNIKI(B, (N]O HARAKTERIZU@TX STAN GALUZÆ ROSLINNICTWA W OBLASTÆ ZA (B1990-2007 (NROKI(B. (NdANÆ NAWEDENO U ROZRÆZÆ KATEGORÆJ GOSPODARSTW(B, (NQKÆ ZAJMALISQ WIROBNICTWOM NEZALEVNO WÆD ÇH PÆDPORQDKUWANNQ(B, (NFORM WLASNOSTÆ TA GOSPODAR@WANNQ(B. (Nu ZBÆRNIKU WÆDOBRAVENO DANÆ PRO ROZMÆRI POSÆWNIH TA ZÆBRANIH PLO](B, (NWALOWÆ ZBORI TA UROVAJNÆSTX SÆLXSXKOGOSPODARSXKIH KULXTUR U CÆLOMU PO OBLASTÆ TA ZA RAJONAMI(B. (NzBÆRNIK PÆDGOTOWLENIJ WÆDDÆLOM STATISTIKI SÆLXSXKOGO GOSPODARSTWA TA NAWKOLI[NXOGO SEREDOWI]A ZA U^AST@ WÆDDÆLÆW STATISTIKI ROZDRÆBNOÇ TORGÆWLÆ(B, (NSTATISTIKI PROMISLOWOSTÆ TA STATISTIKI CÆN(B.s)E
Keywords: (NeKONOM)QÆKA SÆLXSXKOGO GOSPODARSTWAs)E -- (NrOSLINNICTWOs -- (NsTATISTI^N)QÆ MATERÆALIs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B).s)E