)Qæ(NNNOWACÆJNA AKTIWNÆSTX PROMISLOWIH PÆDPRIÃMSTW ZA (B2007 (NRÆK (B:s)E (NSTAT(B. (NB@LETENX (B/s - (NdERV(B. (NKOM)QÆTET STATISTIKI uKRAÇNI(B,s)E (NgOL(B. (NUPR(B. (NSTATISTIKI U ~ERN)QÆWECXKÆJ OBL(B..s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NI(B.],s, 2008)
(NnA STOR)QÆNKAH WIDANNQ gOLOWNOGO UPRAWLÆNNQ STATISTIKI U ~ERNÆWECXKÆJ OBLASTÆ ^ITA^Æ ZNAJDUTX STATISTI^NÆ MATERÆALI PO OBLASTÆ Æ W MEVAH ÇÇ REGÆONÆW Z PITANX FÆNANSUWANNQ ÆNNOWACÆJNOÇ DÆQLXNOSTÆ NA PROMISLOWIH PÆDPRIÃMSTWAH(B, (NPRIDBANNQ NOWIH TEHNOLOGÆJ(B, (NOBSQG REALÆZOWANOÇ W (B2007 (NROCÆ ÆNNOWACÆJNOÇ PRODUKCÆÇ Æ BAGATO ÆN(B. (NmATERÆALI ROZRAHOWANÆ NA SPECÆALÆSTÆW(B, (NPÆDPRIÃMCÆW(B, (NFÆNANSISTÆW(B, Æ(NNWESTORÆW TA WSÆH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ DANIMI PITANNQMI(B.s)E
Keywords: (NeKONOM)QÆKA PÆDPRIÃMSTWAs)E -- )Qæ(NNNOWACÆÇs)E -- (NsTATISTI^N)QÆ MATERÆALIs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B).s)E