(Nc)QÆL@]E DVERELO UKRAÇNSXKOÇ ÆSTORÆÇ (B:s)E (NUROKI UKRA)QÇNOZNAWSTWA U (B6 (NKLASÆ(B: (NNAW^(B.-(NMETOD(B. (NPOSÆB(B. /s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NOBL(B. Æ(NN(B-(NT PÆSLQDIPLOM(B. (NPED(B. (NOSWÆTI(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NI(B.],s, 2008)
(Nu POS)QÆBNIKU PREDSTAWLENO (B35 (NUROKÆW Z UKRAÇNOZNAWSTWA W (B6 (NKLASÆ ZA KALENDARNIM PLANUWANNQM(B, (NROZROBLENIM mÆN^ENKO t(B.(Na(B., (NMETODISTOM UKRAÇNOZNAWSTWA ~oæppo ZA PROGRAMO@ Z UKRAÇNOZNAWSTWA DLQ (B1-12 (NKLASÆW SEREDNXOÇ ZAGALXNOSWÆTNXOÇ [KOLI(B.s)E
Keywords: (NuKRA)QÇNOZNAWSTWOs)E -- (NmETODIKA WIKLADANNQ(B.s