(NnORMATIWNO(B-(NPRAWOWA BAZA ORGAN)QÆZACÆÇ SU^ASNOGO NAW^ALXNO(B-(NWIHOWNOGO PROCESU (B:s)E (NAKCENTI(B, (NKOMENT(B., (NREKOM(B. /s - (NoBL(B. )QÆ(NN(B-(NT PÆSLQDIPLOM(B. (NPED(B. (NOSWÆTI(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NtEHNODRUK(B,s, 2008)
(NwIDANNQ WKL@^A)QÃ NAKAZI mÆNÆSTERSTWA OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI ]ODO KRITERÆÇW OCÆN@WANNQ NAW^ALXNIH DOSQGNENX U^NÆW Z BÆOLOGÆÇ(B, Æ(NNSTRUKCÆÇ PRO PEREWEDENNQ Æ WIPUSK [KOLQRÆW(B, (NREKOMENDACÆÇ PO [KÆLXNÆJ BÆOLOGÆ^NÆJ OSWÆTÆ(B. (Na TAKOV METODI^NÆ PORADI ]ODO ORGANÆZACÆÇ NAW^ALXNO(B-(NWIHOWNOGO PROCESU PÆD ^AS PROWEDENNQ EKSKURSÆJ(B, (NPRAKTI^NIH ZANQTX(B.s)E
Keywords: (NoRGAN)QÆZACÆQ OSWÆTIs)E -- (NmETODIKA WIKLADANNQ B)QÆOLOGÆÇ(B.s)E