(NaUD)QÆ@WANNQ Æ ^ITANNQ MOW^KI NA UROKAH UKRAÇNSXKOÇ MOWI W (B5-12 (NKLASAH (B:s)E (NzB)QÆRNIK TEKSTÆW Æ ZAWDANX U DWOH ^ASTINAH(B.s)E (N~(B. 1, /s - (NtKA^(B, (Na(B.(Nw(B.s; (NkOVULENKO(B, (No(B.(Nb(B.s ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NI(B.],s, 2008)
(NdANIJ POS)QÆBNIK REPREZENTUÃ TEKSTI TA ZAWDANNQ Z WARÆANTAMI WÆDPOWÆDEJ DO NIH DLQ PROWEDENNQ AUDÆ@WANNQ TA ^ITANNQ MOW^KI NA UROKAH UKRAÇNSXKOÇ MOWI W (B5-12 (NKLASAH Æ MAÃ NA METÆ DOPOMOGTI W^ITEL@ UKRAÇNSXKOÇ MOWI TA LÆTERATURI W PROWEDENNÆ RECEPTIWNOÇ MOWLENNÃWOÇ DÆQLXNOSTÆ U^NÆW (B- (NAUDÆ@WANNQ Æ ^ITANNQ MOW^KI(B. (NtEKSTI RÆZNÆ ZA TIPAMI Æ STILQMI MOWLENNQ(B, Ç(NH TEMATIKA PÆDÆBRANA TAK(B, (N]OB RÆDNE SLOWO STALO ZASOBOM PRILU^ENNQ [KOLQRÆW DO DUHOWNOÇ KULXTURI NARODU(B. (NwONI SPRIQTIMUTX POGLIBLENN@ ZNANX U^NÆW PRO MINULE Æ SU^ASNE MÆSTA ~ERNÆWCÆW(B, (NZNAJOMSTWU Z WIDATNIMI JOGO POSTATQMI(B, (NTWOR^O@ SPAD]INO@ MITCÆW SLOWA RÆDNOGO KRA@(B, (NMALOZNANIH Æ NEZNANIH [KOLQRAMI(B.s)E
Keywords: (NmETODIKA WIKLADANNQ UKRA)QÇNSXKOÇ MOWI(B.s)E