(NzRAZKI SLUVBOWIH DOKUMENT)QÆW (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (Nmws uKRA)QÇNI(B.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NU^(B-(N]E PROF(B. (NPÆDGOT(B. (NPRACÆWNIKÆW MÆLÆCÆÇ umws W ~ERNÆW(B. (NOBL(B..s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NtEHNODRUK(B,s, 2008)
(Nw POS)QÆBNIKU PÆDÆBRANO OSNOWNÆ NORMATIWNÆ DOKUMENTI(B, (N]O REGLAMENTU@TX PORQDOK OFORMLENNQ SLUVBOWIH DOKUMENTÆW TA ADMÆNÆSTRATIWNIH PRAWOPORU[ENX(B, (NZRAZKI SKLADANNQ PROTOKOLÆW PRO ADMÆNÆSTRATIWNÆ PRAWOPORU[ENNQ(B, (NADMÆNÆSTRATIWNE ZATRIMANNQ(B, (NA TAKOV POQSNENX(B, (NRAPORTÆW TA ÆN(B. (NrOZRAHOWANIJ NA KURSANTÆW TA SLUHA^ÆW KURSÆW PO^ATKOWOÇ PÆDGOTOWKI U^ILI] PROFESÆJNOÇ PÆDGOTOWKI PRACÆWNIKÆW ows(B, (NDÆLXNI^IH ÆNSPEKTORÆW MÆLÆCÆÇ(B, (NPOMÆ^NIKÆW DÆLXNI^IH ÆNSPEKTORÆW MÆLÆCÆÇ(B, Æ(NNSPEKTORÆW PATRULXNOÇ SLUVBI TA MÆLÆCÆONERÆW pmop (B"(NbERKUT(B".s)E
Keywords: (NpRAWOs -- (NaDM)QÆNÆSTRATIWNE PRAWOs)E -- (NdERVAWNE UPRAWL)QÆNNQs)E -- (NuPRAWL)QÆNNQ W GALUZÆ WNUTRÆ[NÆH SPRAWs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQs)E -- (NuKRA)QÇNA(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E