(NpSIHOLOG)QÆQ RELÆGÆJNIH SEKT (B:s)E (NNAW^(B.-(NMETOD(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (NtALA)QÃWA(B, (N`LÆQ mIKOLAÇWNA(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NtEHNODRUK(B,s, 2008)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZKRIWA@TXSQ OSNOWNÆ PITANNQ PSIHOLOGÆÇ RELÆGÆJNIH SEKT(B: (NZAGALXNÆ PONQTTQ(B, (NMETODI WERBUWANNQ TA KONTROL@ SWÆDOMOSTÆ(B, (NNASLÆDKI PEREBUWANNQ L@DINI W SEKTÆ(B, (NMETODI WIWEDENNQ ÆZ SEKTI(B. (Nw PRIKLADNOMU ROZDÆLÆ POSÆBNIKA PREDSTAWLENA PROGRAMA PSIHOLOGÆ^NOÇ REABÆLÆTACÆÇ VERTW KULXTOWOGO KONTROL@ SWÆDOMOSTÆ TA KOREKCÆÇ SIMPTOMÆW POSTKULXTOWIH PSIHOLOGÆ^NIH ROZLADÆW(B. (NpOSÆBNIK REKOMENDOWANO PSIHOLOGAM(B, (NPSIHOTERAPEWTAM(B, (NSOCÆALXNIM PRACÆWNIKAM(B, (NWIKLADA^AM PSIHOLOGÆÇ(B, (NSTUDENTAM(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 50-51 (22 (NNAZWI(B)s)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NsOC)QÆALXNA PSIHOLOGÆQs)E -- (NpSIHOLOG)QÆQ RELÆGÆÇs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E