)Qæ(NNFORMATIKA TA OB^ISL@WALXNA TEHNÆKA (B:s)E (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ TA PRAKTI^NÆ ZAWDANNQ (B/s)E - (NmACENKO(B, (Nw(B.(Ng(B.s; (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI(B,s)E (N~nu )QÆM(B. (N`(B. (NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(NdAN)QÆ METODI^NÆ WKAZÆWKI MÆSTQTX ÆNSTRUKTIWNO(B-(NMETODI^NÆ MATERÆALI Z KURSU (B"(NuNFORMATIKA TA OB^ISL@WALXNA TEHNÆKA(B" (NZA KREDITNO(B-(NMODULXNO@ SISTEMO@ NAW^ANNQ(B. (NtUT NAWEDENÆ ROBO^A PROGRAMA(B, (NPLANI Æ ZAWDANNQ DLQ POTO^NOGO KONTROL@ NAW^ALXNIH DOSQGNENX STUDENTA(B, (NZMÆST ZAWDANX Æ ZAPITANX DLQ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI TA KOMPETENCÆÇ(B, (NQKIMI MAÃ WOLODÆTI STUDENT U PROCESÆ WIW^ENNQ DISCIPLÆNI(B. (NpRIZNA^ENÆ DLQ STUDENTÆW @RIDI^NOGO FAKULXTETU(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B.76s)E
Keywords: )Qæ(NNFORMATIKAs)E -- (NoB^ISL@WALXNA TEHN)QÆKA(B.s)E