)Qæ(NSTORIKO(B-(NPOLÆTI^NÆ PROBLEMI SU^ASNOGO SWÆTU (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NST(B.s (Nt(B. 17-18 /s - (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^As)E (Nf(B-(NT )QÆSTORÆÇ(B, (NPOLÆTOL(B. (NTA MÆVNAR(B. (NWÆDNOSINs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.] ;s, 2008)
(NnA STOR)QÆNKAH WIPUSKU WISWÆTLENÆ TEORETI^NÆ TA METODOLOGÆ^NÆ PROBLEMI ÆSTORI^NIH TA POLÆTI^NIH DOSLÆDVENX(B, (NMÆVNARODNIH WÆDNOSIN(B, (NPITANNQ ÆSTORÆÇ uKRAÇNI TA WSESWÆTNXOÇ ÆSTORÆÇ(B. (NwIDANNQ ROZRAHOWANE NA NAUKOWCÆW(B, (NWIKLADA^ÆW(B, (NU^ITELÆW [KÆL(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NSTUDENTÆW(B, (NDERVAWNIH SLUVBOWCÆW(B. (NwONO Ã W PERELÆKU wak uKRAÇNI QK FAHOWE Z ÆSTORI^NIH TA POLÆTI^NIH NAUK(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ST(B.s)E
Keywords: (NpOL)QÆTIKAs)E -- (NzB)QÆRNIKI(B.s)E; )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NwSESW)QÆTNQ ÆSTORÆQs)E -- (NzB)QÆRNIKI(B.s)E; )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NzB)QÆRNIKIs)E -- (NuKRA)QÇNA(B.s)E