)Qæ(NSTORI^NA PANORAMA (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NSTATEJ ~nu(B; (NSPEC(B.: ")Qæ(NSTORÆQ(B".s)E (NwIP(B. 6 /s - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^As)E (NkAF(B. )QÆ(NSTORÆÇ NOWOGO TA NOWÆTNXOGO ^ASUs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.] ;s, 2008)
(Nu [OSTOMU WISPUSKU ZB)QÆRNIKA ROZGLQDA@TXSQ AKTUALXNÆ PROBLEMI ÆSTORÆÇ NOWOGO TA NOWÆTNXOGO ^ASU(B, (NPITANNQ METOLOGÆÇ TA ÆSTORÆOGRAFÆÇ(B, (NPODA@TXSQ RECENZÆÇ TA NOWÆTNÆ PUBLÆKACÆÇ(B. (NwIDANNQ ROZRAHOWANE NA NAUKOWCÆW(B, (NWIKLADA^ÆW ÆSTORÆÇ TA STUDENTÆW(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW PRIM(B.s)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- )Qæ(NSTORÆOGRAFÆQs)E -- (NzB)QÆRNIKI(B.s)E