(NfORMUWANNQ TWOR^OGO STIL@ D)QÆQLXNOSTÆ MAJBUTNÆH PEDAGOGÆW (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NmAN^ULENKO(B, (Nl(B.(Nw(B.s; (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI(B,s)E (N~nu )QÆM(B. (N`(B. (NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(Nu POS)QÆBNIKU WISWÆTL@@TXSQ TEORETI^NÆ POLOVENNQ PRO STILX PEDAGOGÆ^NOÇ DÆQLXNOSTÆ TA JOGO RÆZNOWIDI(B, (NUTO^NENO PEDAGOGÆ^NIJ ZMÆST PONQTTQ (B"(NTWOR^IJ STILX PEDAGOGÆ^NOÇ DÆQLXNOSTÆ(B", (NROZGLQNUTO KRITERÆÇ(B, Ç(NH POKAZNIKI TA RÆWNÆ FORMUWANNQ TWOR^OGO STIL@ DÆQLXNOSTÆ MAJBUTNÆH PEDAGOGÆW U PROCESÆ PEDAGOGÆ^NOÇ PRAKTIKI(B. (NzAPROPONOWANO METODIKI DÆAGNOSTIKI TA FORMUWANNQ TWOR^OGO STIL@ PEDAGOGÆ^NOÇ DÆQLXNOSTÆ STUDENTÆW(B-(NPRAKTIKANTÆW(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B.53-60 s)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpROCES NAW^ANNQs -- (NwI]A OSW)QÆTAs)E -- (NpEDAGOG)QÆ^NA PRAKTIKA(B.s)E