(NnAUKOWIJ W)QÆSNIK ~ERNÆWECXKOGO UNÆWERSITETU (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NPRACX(B.s (NwIP(B. 393 :s (NpEDAGOG)QÆKA TA PSIHOLOGÆQs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(Nu ZB)QÆRNIKU WMÆ]ENO NAUKOWÆ PRACÆ WIKLADA^ÆW(B, (NDOKTORANTÆW(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NU QKIH WISWÆTL@@TXSQ AKTUALXNÆ PROBLEMI ÆSTORÆÇ TA TEORÆÇ PEDAGOGÆKI(B, (NSOCÆALXNOÇ PEDAGOGÆKI(B, (NDO[KÆLXNOGO WIHOWANNQ(B, (NUPRAWLÆNNQ OSWÆTO@(B. (NrOZRAHOWANIJ NA WIKLADA^ÆW(B, (NNAUKOWCÆW(B, (NASPÆRANTÆW TA STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ST(B.s)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpSIHOLOG)QÆQ(B.s)E