(NpRIKLADNIJ STATISTI^NIJ ANAL)QÆZ (B:s)E (NMETOD(B. (NREK(B. (NDO LABORAT(B. (NROB)QÆT (B/s)E - (NqSINSXKIJ(B, (Nw(B.(Nk(B.s; (N`R^ENKO(B, )Qæ.(Nw(B.s)E; (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI(B.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(Nu METODI^NIH REKOMENDAC)QÆQH NAWEDENO TEORETI^NIJ MATERÆAL Æ ZAWDANNQ DLQ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI(B. (NwONI DOPOMOVUTX STUDENTAM ZASWOÇTI OSNOWNÆ POLOVENNQ MATEMATI^NOÇ STATISTIKI TA NABUTI WMÆNNQ SAMOSTÆJNO REALÆZOWUWATI NA PERSONALXNOMU KOMP(B"(N@TERÆ WÆDPOWÆDNÆ METODI STATISTI^NOGO ANALÆZU DANIH(B. (NdLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NsTATISTIKA(B".s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 84s)E
Keywords: (NmATEMATI^NA STATISTIKAs -- (NoB^ISL@WALXN)QÆ MA[INI(B.s)E