(NhOROW)QÆ DIRIGENTI bUKOWINSXKOGO KRA@ (B:s)E (NDOW)QÆDNIK (B- (NPOSÆBNIK (B/s)E - (NpL)QÆ[KO(B, (Na(B.(Nw(B.s)E; (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI(B,s)E (N~nu )QÆM(B. (N`(B. (NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(NdOW)QÆDNIK(B-(NPOSÆBNIK PODAÃ WÆDOMOSTÆ PRO TWOR^U TA PEDAGOGÆ^NU DÆQLXNÆSTX DIRIGENTÆW ~ERNÆWECXKOÇ OBLASTÆ(B. (NdLQ STUDENTÆW Æ WIKLADA^ÆW MUZI^NIH Æ MUZI^NO(B-(NPEDAGOGÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NU^ITELÆW MUZI^NIH Æ ZAGALXOOSWÆTNÆH [KÆL(B.s)E
Keywords: (NwERST@K o(B.)Qæ., (NwOLOCXKIJ w(B.(Nw(B., (NwOROBKEWI^ s(B.æ., (NwORO[ILOW m(B.(Nm(B., (NgALI^ANSXKIJ w(B.(Nb(B., (NgON^AR æ(B.æ.,(NzWOZDECXKIJ f(B.æ., (NkAZIMIR^UK p(B.æ., (NkATAMAJ b(B.(Nw(B., (NkATERIN^UK m(B.(Nw(B., (NkONIK m(B.æ., (NkOTÆKOW w(B.(Nw(B., (NkRIVANÆWSXKIJ b(B.(Nw(B., (NkU[NÆRENKO a(B.(Nm(B., (NlUPUL o(B.(Nq(B., (NmAFTULQK m(B.(Nw(B., (NmELXNI^UK s(B.(Nw(B. (NTA ÆN(B. .s)E