(NwIKONANNQ TA ZAHIST KURSOWIH(B, (NKWAL)QÆFÆKACÆJNIH Æ DIPLOMNIH ROBÆT (B:s)E (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (NkOSQ^ENKO(B, (Nl(B.(Na(B.s; (NmASLQN^UK(B, (No(B.(Nl(B.s; (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI(B,s)E (N~nu )QÆM(B. (N`(B. (NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX ZAGALXNÆ REKOMENDACÆÇ METODI^NOGO HARAKTERU(B, (NHARAKTERISTIKU ETAPÆW WIKONANNQ(B, (NAPROBACÆÇ(B, (NOFORMLENNQ J ZAHISTU KURSOWOÇ(B, (NKWALÆFÆKACÆJNOÇ TA DIPLOMNOÇ ROBÆT(B, (NZAGALXNÆ PRAWILA OPRAC@WANNQ LÆTERATURNIH DVEREL(B. (NmETODI^NÆ REKOMENDACÆÇ DOPOMOVUTX STUDENTAM U WIKONANNÆ NAUKOWO(B-(NDOSLÆDNOÇ ROBOTI ZGÆDNO Z ^INNIMI STANDARTAMI(B, (NNADADUTX PORADI Z PITANX ORGANÆZACÆÇ WLASNIH DOSLÆDVENX TA OFORMLENNQ DIPLOMNOÇ ROBOTI(B, (NPÆDGOTOWKI DO ZAHISTU(B. (NdLQ STUDENTÆW NAPRQMU PÆDGOTOWKI (B0701 "(NfÆZIKA(B" (NSPECÆALÆZACÆÇ (B"(NoPTOELEKTRONÆKA(B".s)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NwI]A OSW)QÆTA(B.s)E