(NpEDAGOG)QÆ^NA PRAKTIKA (B:s)E (NmETOD(B. (NREKOM(B. (NDLQ STUD(B. (NSPEC)QÆALXNOSTÆ (B"(NpEREKLAD(B" /s)E - )Qã(NSIPENKO(B, (Nn(B.(Ng(B.s)E; (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI(B,s)E (N~nu )QÆM(B. (N`(B. (NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(NrOBOTA M)QÆSTITX ZMÆSTOWÆ MODULÆ PEDAGOGÆ^NOÇ PRAKTIKI STUDENTÆW æ(BV-V (NKURSÆW J ASISTENTSXKOÇ PRAKTIKI STUDENTÆW(B-(NMAGÆSTRÆW (BV (NKURSU(B, (NMETODI^NÆ REKOMENDACÆÇ ]ODO WIKONANNQ ZAWDANX PRAKTIKI(B. (NdLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NpEREKLAD (B((NANGLÆJSXKO(B-(NUKRAÇNSXKIJ(B, (NNÆMECXKO(B-(NUKRAÇNSXKIJ(B, (NFRANCUZXKO(B-(NUKRAÇNSXKIJ(B)".s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B.39 s)E
Keywords: (NwI]A OSW)QÆTAs)E -- (NpEDAGOG)QÆ^NA PRAKTIKA(B.s)E