(Nf)QÆZIKO(B-(NHÆMÆ^NÆ TEHNOLOGÆÇ W PERETWOR@WA^AH ENERGÆÇ (B:s)E (NmETOD(B. (NREKOMENDAC)QÆÇ DO LABORATORNIH ROBÆT (B/s)E - (NsTRUTINSXKA(B, (Nl(B.(Nt(B.s; (NmIHAJLOWSXKIJ(B, (Nw(B.(Nq(B.s; (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI(B,s)E (N~nu )QÆM(B. (N`(B. (NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(NzAPROPONOWANIJ MATER)QÆAL Z KURSU (B"(NfÆZIKO(B-(NHÆMÆ^NÆ TEHNOLOGÆÇ W PERETWOR@WA^AH ENERGÆÇ(B" (NDOZWOLQÃ NABUTI NAWI^OK EKSPERIMENTUWANNQ(B, (NTEORETI^NIH ROZRAHUNKÆW PARAMETRÆW FÆZIKO(B-(NHÆMÆ^NIH PROCESÆW(B, (NPEREWÆRITI NA DOSLÆDÆ NAJWAVLIWÆ[Æ TEORETI^NÆ POLOVENNQ KURSU FÆZIKO(B-(NHÆMÆ^NIH TEHNOLOGÆJ STWORENNQ TERMOELEKTRI^NIH PERETWOR@WA^ÆW ENERGÆÇ(B, (NWKL@^A@^I OSNOWNÆ ZAKONI HÆMÆ^NOÇ WZAÃMODÆÇ(B, (NTEPLOWÆ(B, (NMASOOBMÆNNÆ(B, (NELEKTROHÆMÆ^NÆ PROCESI(B, (NHÆMÆ^NOÇ KÆNETIKI Æ KATALÆZU(B, (NA TAKOV ZNANNQ Z METODÆW OBROBKI METALÆW(B, (NZAHISTU ÇH WÆD KOROZÆÇ(B. (NdLQ STUDENTÆW FÆZI^NIH FAKULXTETÆW UNÆWERSITETÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NpRIKLADNA FÆZIKA(B".s)E
Keywords: (Nh)QÆMÆ^NA TEHNOLOGÆQs)E -- (Nf)QÆZI^NA HÆMÆQs)E -- (NtERMOELEKTRI^N)QÆ GENERATORI(B.s)E