(NnAUKOWIJ W)QÆSNIK ~ERNÆWECXKOGO UNÆWERSITETU (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NPRACX(B.s (NwIP(B. 361 :s (NgEOGRAF)QÆQs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(NwIDANNQ P)QÆDGOTOWLENE ZA MATERÆALAMI AWTORSXKOÇ PROGRAMI (B"æ(NSTORÆQ WULICX TA ÇÇ VITELÆW(B" (NNAUKOWOGO SPÆWROBÆTNIKA ~nu ÆM(B. (N`(B. (NfEDXKOWI^A m(B.(Nd(B. (NnIKIRSI(B. (NkNIGA MÆSTITX KOLXOROWÆ FOTOGRAFÆÇ ^ERNÆWECXKIH BUDINKÆW(B-(N@WÆLQRÆW (B2008 (NROKU(B. (NpO KOVNOMU Z NIH Ã ÆSTORI^NA DOWÆDKA(B.s)E
Keywords: (NgEOGRAF)QÆQ(B.s)E