(NuKRA)QÇNCÆ W rOSÆJSXKÆJ fEDERACÆÇ (B:s)E (NMATER(B. (NTA METOD(B. (NREK(B. (NDO LEKC)QÆÇ (B/s)E - (NpOPIK(B, (Ns(B.(Nd(B.s; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E; (Nf(B-(NT )QÆST(B., (NPOLÆTOL(B. (NTA MÆVNAR(B. (NWÆDNOSIN(B. ,s)E (NkAF(B. (NM)QÆVNAR(B. (NWÆDNOSIN(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(NpODANIJ MATER)QÆAL Ã FAKTI^NO ROZ[IRENIM TEKSTOM LEKCÆÇ Z METODI^NIMI PORADAMI DO NEÇ(B, (NA TAKOV SPISKOM REKOMENDOWANOÇ LÆTERATURI(B. (NpUBLÆKACÆQ ROZRAHOWANA NA STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW SPECÆALXNOSTEJ Z MÆVNARODNIH WÆDNOSIN(B, Æ(NSTORÆÇ(B, (NPOLÆTOLOGÆÇ TO]O(B.s)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NuKRA)QÇNA(B.s)E; (NuKRA)QÇNSXKA DÆASPORAs)E -- (NrOS)QÆQ(B.s)E; (NpOL)QÆTIKAs)E -- (Nm)QÆVNARODNÆ WÆDNOSINIs)E -- (NrOS)QÆQs)E -- (NuKRA)QÇNA(B.s)E