(NnAUKOWIJ W)QÆSNIK ~ERNÆWECXKOGO UNÆWERSITETU (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NPRACX(B.s (NwIP(B. 403-404 :s (Nb)QÆOLOGÆQs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(NoPUBL)QÆKOWANO MATERÆALI U^ASNIKÆW MÆVNARODNOÇ NAUKOWO(B-(NPRAKTI^NOÇ KONFERENCÆÇ (B"(NpROBLEMI KLASIFÆKACÆÇ TA DÆAGNOSTIKI GRUNTÆW(B", (NQKA PROHODILA U ~ERNÆWECXKOMU NACÆONALXNOMU UNÆWERSITETÆ ÆM(B. (N`(B. (NfEDXKOWI^A (B25-28 (NWERESNQ (B2008 (NROKU(B. (NnAWEDENO REZULXTATI DOSLÆDVENX AKTUALXNIH PROBLEM(B, (NPOW(B'(NQZANIH Z KLASIFÆKACÆÃ@ GRUNTÆW Æ SU^ASNIH METODÆW DÆAGNOSTIKI ÇH TAKSONOMÆ^NOÇ PRINALEVNOSTÆ(B, (NPROCESÆW GRUNTOUTWORENNQ(B, (NEWOL@CÆÇ TA TRANSFORMACÆÇ(B. (NdLQ WIKLADA^ÆW(B, (NNAUKOWCÆW(B, (NASPÆRANTÆW Æ ZDOBUWA^ÆW(B, (NSTUDENTÆW wnz(B.s)E
Keywords: (Nb)QÆOLOGÆQ(B.s)E