(NnAUKOWIJ W)QÆSNIK ~ERNÆWECXKOGO UNÆWERSITETU (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NPRACX(B.s (NwIP(B. 367 :s (NeKONOM)QÆKAs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(Nu NAUKOWOMU W)QÆSNIKU ROZGLQDA@TXSQ AKTUALXNÆ PROBLEMI EKONOMÆKI TA UPRAWLÆNNQ PÆDPRIÃMSTWAMI(B, (NMENEDVMENTU TA MARKETINGU(B, (NEKONOMÆ^NOÇ KÆBERNETIKI(B, (NFÆNANSÆW(B, Æ(NNWESTICÆJ TA ÆNNOWACÆJ(B, (NMÆVNARODNOÇ EKONOMÆ^NOÇ ÆNTEGRACÆÇ(B, (NREGÆONALXNOGO TA SEKTORALXNOGO ROZWITKU(B, (NWLASTIWÆ PROCESAM TRANSFORMACÆÇ SU^ASNOÇ EKONOMÆKI(B. (NrOZRAHOWANIJ NA NAUKOWCÆW(B, (NFAHÆWCÆW(B-(NPRAKTIKÆW(B, (NWIKLADA^ÆW NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NSTUDENTÆW(B, (NUSÆH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ TA ZAJMAÃTXSQ EKONOMÆ^NIMI DOSLÆDVENNQMI(B.s)E
Keywords: (NeKONOM)QÆKA(B.s)E