(NaNGL)QÆJSXKA MOWA DLQ MAGÆSTRÆW (B- (NFAHÆWCÆW DERVAWNOGO UPRAWLÆNNQ (B=s)E English for experts in civil service and public management : (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B..s)E (N~(B. 1, /s - (NbOGATIRECX(B, (Nw(B.(Nw(B.s; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(NmETA NAW^ALXNOGO POS)QÆBNIKA (B- (NROZWITOK MOWLENNÃWOÇ(B, (NMOWNOÇ TA LÆNGWOKRAÇNOZNAW^OÇ KOMPETENCÆÇ STUDENTÆW(B-(NMAGÆSTRÆW DLQ PODALX[OGO WIW^ENNQ ANGLÆJSXKOÇ MOWI U WI]OMU NAW^ALXNOMU ZAKLADÆ(B. (NkURS BAZUÃTXSQ NA AWTENTI^NOMU TEKSTOWOMU MATERÆALÆ(B, (NZ ZABEZPE^ENNQM APARATU METODI^NO ROZROBLENIH WPRAW(B, (NQKÆ ZAKRÆPLQ@TX Æ AKTIWÆZU@TX LEKSIKO(B-(NGRAMATI^NÆ ODINICÆ(B. (NdLQ SLUHA^ÆW DENNOÇ TA ZAO^NOÇ FORMI NAW^ANNQ ZA PROGRAMO@ PÆDGOTOWKI MAGÆSTRÆW ZÆ SPECÆALXNOSTÆ (B"(NdERVAWNE UPRAWLÆNNQ(B" (NTA (B"(NpOLÆTOLOGÆQ(B" (NU ~ERNÆWECXKOMU NACÆONALXNOMU UNÆWERSITETÆ ÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E
(NaNGL(B.s
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (Nl)QÆNGWÆSTIKAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E