(NtURIZM (B=s Tourismus : (NNAW^(B. (NMATER(B. /s - (NsOLONAR(B, (No(B.(Nw(B.s; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX LEKSI^NIJ MATERÆAL TA NAW^ALXNÆ TEKSTI DO TEMI (B"Tourismus", (N]O ROZ[IR@@TX MOWNU KOMPETENCÆ@(B, (NSPRIQ@TX UDOSKONALENN@ NAWI^OK TA UMÆNX USNOGO MOWLENNQ(B. (NdLQ STUDENTÆW GEOGRAFÆ^NOGO FAKULXTETU(B.s)E
(Nn)QÆM(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (Nn)QÆMECXKA MOWAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E; (NnAW^ALXN)QÆ TEKSTIs)E