(NzAMAH NA M)QÆRAV (B:s)E (NROMAN (B/s - (NsEN^IK(B, (NoLEG rOMANOWI^(B.s ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (Nm)QÆSTO(B,s)E, 2008)
(Nd)QÆQ ROMANU WÆDBUWAÃTXSQ W ODNOMU Z NAJMALXOWNI^Æ[IH MÆSCX ãWROPI (B- (N~ERNÆWCQH(B. (NoLÆGARH pETRO mAL@TA HO^E STATI NARODNIM DEPUTATOM(B, Æ (NOKRÆM GRO[EJ(B, (NQKIH U NXOGO J KURI NE KL@@TX(B, (NJOMU ]E HO^ETXSQ MATI RENOME NARODNOGO POBORNIKA ZA DOL@ wKRAÇNI U PRIKRÆ ^ASI(B, (NALE EKS(B-(NDRUVINA(B, (NTALANOWITA VURNALÆSTKA oRISQ wÆTALÆÇWNA(B, (NPERE[KODVAÃ CXOMU(B. (NrOZL@^ENIJ BAGATÆJ MSTITX(B...s)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKAs)E -- (NpROZAs -- (NrOMANI(B.s; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E