(NaRH)QÆTEKTURA KOMP(B'(N@TERÆW (B:s)E (NMETODI^N)QÆ WKAZÆWKI DO LABORATORNIH Æ PRAKTI^NIH ROBÆT (B/s)E - (NwERSTQK(B, (Na(B.(Nw(B.s; (Nw)QÆNNI^UK(B, æ.(Ns(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(Nu METODI^NIH WKAZ)QÆWKAH NAWEDENÆ ZAWDANNQ DO LABORATORNIH TA PRAKTI^NIH ROBÆT(B, Ç(NH TEORETI^NE OBGRUNTUWANNQ TA PODANO REKOMENDACÆÇ ]ODO ÇH WIKONANNQ(B. (NzAPROPONOWANIJ TEORETI^NIJ MATERÆAL Æ PRIKLADNIJ ÆNSTRUMENTARÆJ(B, (NSPRQMOWANIJ NA FORMUWANNQ ZNANX ÆZ ARHÆTEKTURI KOMP(B'(N@TERA(B. (NdLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NeKONOMÆ^NA KÆBERNETIKA(B".s)E
Keywords: (NpERSONALXN)QÆ KOMP(B'(N@TERI s)E -- (NsTRUKTURA(B.s