(NmA[INN)QÆ TEHNOLOGÆÇ PO[UKU ÆNFORMACÆÇ (B=s)E Machine technologies of knowledge discovery : (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (NmIKIT@K(B, )Qæ.(Nm(B.s)E; (NbO^AN(B, (Np(B.(No(B.s; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(NmETA POS)QÆBNIKA (B- (NDOPOMOGTI STUDENTAM STAR[IH KURSÆW OWOLODÆTI NAWI^KAMI OBROBKI KOMP(B'(N@TERNIH TEKSTÆW(B. (NzNA^NU UWAGU ZOSEREDVENO NA SU^ASNIH METODIKAH TA ZASOBAH ROBOTI ÆZ ÆNFORMACÆJNIMI DVERELAMI DANIH U ELEKTRONNOMU FORMATÆ(B. (NdLQ STUDENTÆW(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NWIKLADA^ÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW TA WSÆH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ PROBLEMAMI MA[INNIH TEHNOLOGÆJ PO[UKU TA OBROBKI ÆNFORMACÆÇ(B.s)E
(NaNGL(B.s
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (NkOMP(B'(N@TERIs -- (NkOMP(B'(N@TERNA OBROBKA DANIHs -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E