(NnAUKOWIJ W)QÆSNIK ~ERNÆWECXKOGO UNÆWERSITETU (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NPRACX(B.s (NwIP(B. 368-369 :s (NeKONOM)QÆKAs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(Nu NAUKOWOMU W)QÆSNIKU PREDSTAWLENÆ RÆZNOMANÆTNÆ ASPEKTI ROZWITKU ÆNSTITUCÆJNIH SISTEM NACÆONALXNIH EKONOMÆK(B. (NrOZGLQDA@TXSQ AKTUALXNÆ PROBLEMI EKONOMÆ^NOÇ TEORÆÇ TA ÆSTORÆÇ EKONOMÆ^NOÇ DUMKI(B, (NSWÆTOWIH ÆNTEGRACÆJNIH PROCESÆW(B, (NREGÆONALXNOGO TA SEKTORALXNOGO ROZWITKU(B, (NEKONOMÆKI PÆDPRIÃMSTW(B, (NMENEDVMENTU TA MARKETINGU(B, (NFÆNANSÆW(B, Æ(NNWESTICÆJ TA ÆNNOWACÆJ(B, (NOBLÆKU TA AUDITU(B, (NEKONOMÆ^NOÇ KÆBERNETIKI(B, (NGENEZISU NAUKI TA OSWÆTI(B.s)E
Keywords: (NeKONOM)QÆKA(B.s)E