(NnAUKOWIJ W)QÆSNIK ~ERNÆWECXKOGO UNÆWERSITETU (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NPRACX(B.s (NwIP(B. 373 :s (Nb)QÆOLOGÆQs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(Nu WIPUSKU WISW)QÆTLENO PROBLEMI BÆOHÆMÆÇ TA FÆZÆOLOGÆÇ ROSLINNIH Æ TWARINNIH ORGANÆZMÆW(B, (NPITANNQ ÆNTRODUKCÆÇ TA OHORONI ROSLIN(B, (NGRUNTOZNAWSTWA J EKOLOGÆÇ(B, (NNAD QKIMI PRAC@@TX NAUKOWCÆ ~ERNÆWECXKOGO NACÆONALXNOGO UNÆWERSITETU TA ÆN[IH NAUKOWIH USTANOW Æ WUZÆW uKRAÇNI(B. (NdLQ WIKLADA^ÆW(B, (NNAUKOWCÆW(B, (NASPÆRANTÆW Æ ZDOBUWA^ÆW(B, (NSTUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
Keywords: (Nb)QÆOLOGÆQ(B.s)E