(NnAUKOWIJ W)QÆSNIK ~ERNÆWECXKOGO UNÆWERSITETU (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NPRACX(B.s (NwIP(B. 391 :s (NgEOGRAF)QÆQs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(Nu ZB)QÆRNIKU ROZKRIWA@TXSQ AKTUALXNÆ PROBLEMI DOSLÆDVENNQ LAND[AFTÆW TA GEOEKOLOGÆ^NIH PROBLEM dNÆSTROWSXKO(B-(NpRUTSXKOGO REGÆONU(B, Ç(NH ANTROPOGENNIH ZMÆN(B. (NdLQ WIKLADA^ÆW(B, (NNAUKOWIH PRACÆWNIKÆW Æ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NNAUKOWIH TA PRIRODOOHORONNIH USTANOW Æ ORGANÆZACÆJ(B.s)E
Keywords: (NgEOGRAF)QÆQ(B.s)E