(NoNTOLOG)QÆQ TA METAFÆZIKA (B:s)E (NKONSPEKT LEKC)QÆJ TA METOD(B. (NREK(B. /s)E - (NzADUBR)QÆWSXKA(B, (No(B.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(Nu NAW^ALXNO(B-(NMETODI^NOMU POS)QÆBNIKU WISWÆTL@@TXSQ KONCEPCÆÇ PROWÆDNIH ZAHÆDNIH FÆLOSOFÆW Z AKCENTOM NA ONTOLOGÆ^NIH ÆDEH Æ KRITICÆ METAFÆZIKI(B. (NdLQ STUDENTÆW FÆLOSOFSXKO(B-(NTEOLOGÆ^NOGO FAKULXTETU(B, (NQKÆ WIW^A@TX KURS (B"(NoNTOLOGÆQ TA METAFÆZIKA(B". (NwÆN MOVE BUTI KORISNIM Æ DLQ STUDENTÆW ÆN[IH FAKULXTETÆW U PROCESÆ WIW^ENNQ NORMATIWNOGO KURSU (B"(NfÆLOSOFÆQ(B".s)E
Keywords: (NmETAF)QÆZIKAs)E -- (NoNTOLOG)QÆQ(B.s)E