(NtERM)QÆNI TA ÇH WIZNA^ENNQ W bvd (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (NdOC@K(B, (Nl(B.(Ng(B.s; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU WIKLADENÆ DANÆ PRO OSNOWI TERMÆNOLOGÆÇ(B, (N]O WIKORISTOWUÃTXSQ PRI WIW^ENNÆ PREDMETA (B"(NbEZPEKA VITTÃDÆQLXNOSTÆ(B" (NTA TLUMA^ENNQ OSNOWNIH PONQTX Æ WIZNA^ENX(B. (NpOSÆBNIK ADAPTOWANIJ DO ÆDEÇ ãWROPEJSXKOÇ KREDITNOÇ TRANSFERNOÇ SISTEMI (B(ECST) Æ (NDO SISTEMI WI]OÇ OSWÆTI uKRAÇNI TA MOVE BUTI WIKORISTANIJ U PROCESÆ WIW^ENNQ WSÆH MODULÆW(B. (NdLQ PÆDGOTOWKI STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW æææ(B-æV (NRÆWNÆW AKREDITACÆÇ BUDX(B-(NQKIH SPECÆALXNOSTEJ USÆH FAKULXTETÆW(B.s)E
Keywords: (NbEZPEKA VITT)QÃDÆQLXNOSTÆs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (NmEDICINAs -- (Ng)QÆGÆÃNAs)E -- (Ng)QÆGÆÃNA PRACÆs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E