(NmETODIKA PO^ATKOWOGO NAW^ANNQ GRI U WOLEJBOL (B/s - (NwASKAN(B, )Qæ.(Ng(B.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(Nu POS)QÆBNIKU PODANÆ METODIKI WIW^ENNQ TA ZASWOÃNNQ ÆGROWIH DÆJ(B, (NA TAKOV NAJBÆLX[JMOWÆRNÆ POMILKI(B, (N]O DOPUSKA@TXSQ GRAWCQMI(B. (NdANÆ WÆDOMOSTÆ Z TEHNÆ^NOÇ(B, (NTAKTI^NOÇ(B, (NFÆZI^NOÇ TA ÆNTEGRALXNOÇ PÆDGOTOWKI @NIH WOLEJBOLÆSTÆW(B. (NrOZKRITÆ OSNOWNÆ WÆKOWÆ OSOBLIWOSTÆ DÆTEJ(B, (NLÆKARSXKIJ KONTROLX TA PROFÆLAKTIKA TRAWMATIZMU W WOLEJBOLÆ(B.s)E
Keywords: (NsPORTs -- (NsPORTIWN)QÆ ÆGRI TA ZMAGANNQs)E -- (NwOLEJBOL(B.s