(NrOZMOWNA PRAKTIKA (B:s (NTEKSTI TA ZAWDANNQ (B/s - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2009)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX TEMI(B, (NPOW(B'(NQZANÆ Z NAW^ANNQM(B, (NVITTQM TA POBUTOM STUDENTÆW(B, (NRÆDNIM MÆSTOM(B, (NLEKSI^NO(B-(NGRAMATI^NÆ WPRAWI(B, (NQKÆ SPRIQ@TX ZASWOÃNN@ LEKSIKI W MEVAH ZAPROPONOWANOÇ TEMATIKI TA ROZWITKU MOWNIH NAWI^OK(B. (NdLQ STUDENTÆW NESPECÆALXNIH FAKULXTETÆW UNÆWERSITETU(B, (NQKÆ PRODOWVU@TX WIW^ENNQ FRANCUZXKOÇ MOWI(B, (NA TAKOV DLQ STUDENTÆW(B, (N]O WIW^A@TX FRANCUZXKU MOWU QK TRET@ ÆNOZEMNU MOWU(B, (NTA U^NÆW [KÆL Æ GÆMNAZÆJ(B.s)E
(NfR(B.s
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NfRANCUZXKA MOWAs -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E