(NtEHNOEKOLOG)QÆQ (B:s)E (NMETOD(B. (NWKAZ)QÆWKI DO PRAKT(B. (NZANQTX (B/s)E - (NbORUK(B, (Ns(B.(Nd(B.s; (NnE^IPORENKO(B, (No(B.(Nw(B.s; (NtEWTULX(B, (Nq(B.(N`(B.s; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(Nu WIDANN)QÆ MÆSTQTXSQ ZAGALXNÆ PONQTTQ PRO METODI ROZRAHUNKU EFEKTIWNOSTÆ WIKORISTANNQ SIROWINI TA ENERGETI^NIH RESURSÆW(B. (NrOZGLQNUTO PRAKTI^NE ZASTOSUWANNQ RÆWNQNX MATERÆALXNOGO TA ENERGETI^NOGO BALANSU(B. (NpROANALÆZOWANO NAPRQMKI SKORO^ENNQ ATROPOGENNIH WIKIDÆW TA PÆDWI]ENNQ EFEKTIWNOSTÆ ÇH O^I]ENNQ(B. (NdLQ STUDENTÆW HÆMÆ^NIH(B, (NBÆOLOGÆ^NIH FAKULXTETÆW wnz SPECÆALXNOSTÆ (B"(NeKOLOGÆQ TA OHORONA NAWKOLI[NXOGO SEREDOWI]A(B".s)E
Keywords: (NeKOLOG)QÆQs)E -- (NtEHNOGENN)QÆ FAKTORI(B.s)E