(NrEAKC)QÆÇ ALKÆL@WANNQ TA ACIL@WANNQ W ORGANÆ^NOMU SINTEZÆ (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (NbUKA^UK(B, (No(B.(Nm(B.s; (NsKRIPSXKA(B, (No(B.(Nw(B.s; (NkU[N)QÆR(B, (No(B.(Nw(B.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU PODANO NAJWAVLIWÆ[Æ ASPEKTI BUDOWI(B, (NMETODÆW ODERVANNQ TA REAKCÆJNOÇ ZDATNOSTÆ ETERÆW Æ ESTERÆW(B. (NnAWEDENO METODIKI SINTEZU NAJPO[IRENÆ[IH SPOLUK WKAZANIH KLASÆW(B. (NdLQ STUDENTÆW HÆMÆ^NIH FAKULXTETÆW WUZÆW(B.s)E
Keywords: (Nh)QÆMÆQ(B.s)E