(NdIFERENC)QÆALXNÆ RÆWNQNNQ (B:s)E (NMETOD(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (NpETRI[IN(B, (Nr(B.)Qæ.s)E; (NbLAVEWSXKIJ(B, (Ns(B.(Ng(B.s; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2008)
(NmETODI^NIJ POS)QÆBNIK MÆSTITX DOWÆDKOWIJ MATERÆAL(B, (NPRIKLADI ROZW(B'(NQZANNQ TIPOWIH ZADA^(B, (NPÆDBÆRKI ZADA^ DLQ PRAKTI^NIH ZANQTX Æ DOMA[NÆH ZAWDANX(B, (NA TAKOV KONTROLXNÆ PITANNQ Z DIFERENCÆALXNIH RÆWNQNX WÆDPOWÆDNO DO NAW^ALXNOÇ PROGRAMI Z CÆÃÇ DISCIPLÆNI(B. (NdLQ STUDENTÆW NAPRQMÆW (B"(NmATEMATIKA(B", "(NpRIKLADNA MATEMATIKA(B", "æ(NNFORMATIKA(B".s)E
Keywords: (NmATEMATIKAs -- (NmATEMATI^N)QÆ TERMÆNIs)E -- (Nr)QÆWNQNNQs)E -- (NdIFERENC)QÆALXNÆ RÆWNQNNQ(B.s)E