(NpROWODI (B:s (NOPOW)QÆDANNQ Z VITTQ (B/s)E - (NgUSAR(B, (N`HIM sEMENOWI^(B.s ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (Nb(B-(NKA RED(B. (NGAZ(B. "(NzAHIST(B",s, 2008)
(Nf)QÆZI^NA SMERTX NEWÆDWOROTNQ(B, (NALE W DÆQNNQH SWOÇH L@DINA ZALI[AÃTXSQ BEZSMERTNO@(B, (NQK]O ÇÇ VITTQ BULO ^ESNIM(B. (NpOMERLI DWA SÆLXSXKIH GOLOWI SSTALÆNSXKIH ^ASÆW Æ(B, (NNAWÆTX(B, (NPRIRODA(B, (NNE GOWORQ^I PRO L@DEJ(B, (NPO RÆZNOMU SPRIJNQLI ZWÆSTKU PRO SMERTX(B. (NwIRAZNÆSTX PSIHOLOGÆ^NIH SPOSTEREVENX(B, (NOBDUMUWANNQ L@DSXKIH DOLEJ(B, Ç(NH MORALXNÆ Æ DUHOWNÆ CÆNNOSTÆ NAPOWN@@TX OPOWÆDKU Z VITTQ(B.s)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKAs)E -- (NpROZA(B.s