(NnAUKOWIJ W)QÆSNIK ~ERNÆWECXKOGO TORGOWELXNO(B-(NEKONOMÆ^NOGO ÆNSTITUTU knteu(B.s)E (NwIP(B.)Qæ :s)E (NeKONOM)QÆ^NÆ NAUKI (B/s)E - (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NkNIGI(B-(Nhh)Qæ(B,s)E, 2008)
(Nu NAUKOWOMU W)QÆSNIKU ROZGLQDA@TXSQ AKTUALXNÆ PITANNQ AKTIWÆZACÆÇ EKONOMÆ^NIH REFORM U NACÆONALXNÆJ EKONOMÆCÆ TA ÇÇ SKLADOWIH W EKONOMÆ^NÆJ TEORÆÇ(B, (NREGÆONALXNÆJ TA SWÆTOWÆJ EKONOMÆCÆ(B, (NFÆNANSAH(B, (NMENEDVMENTÆ(B, (NMARKETINGU(B, (NOBLÆKU(B, (NTURIZMÆ TO]O(B. (NbUDE KORISNIM DLQ NAUKOWCÆW(B, (NFAHÆWCÆW(B, (NWIKLADA^ÆW NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NSTUDENTÆW(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ST(B.s)E