(NmATER)QÆALI MÆSXKOÇ NAUKOWO(B-(NPRAKTI^NOÇ KONFERENCÆÇ (B" (NtALANT Æ ELÆTARNÆSTX(B" ( (NSEKCÆQ W^ITELÆW PO^ATKOWIH KLASÆW(B) /s)E - (NuPR(B. (NOSW)QÆTI ~ERNÆW(B. (NMÆSXKRADI(B,s)E (Nm)QÆSXKIJ METOD(B. (NKAB(B..s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NI(B.],s, 2009)
(Nu WIDANNQ ZB)QÆRNIKA MATERÆALÆW MÆSXKOÇ OSWÆTQNSXKOÇ NAUKOWO(B-(NPRAKTI^NOÇ KONFERENCÆÇ (B"(NtALANT Æ ELÆTARNÆSTX(B" (NWKL@^ENÆ MATERÆALI Z PEDAGOGÆ^NOGO DOSWÆDU Æ FAHOWOÇ MAJSTERNOSTÆ W^ITELÆW PO^ATKOWIH KLASÆW [KÆL M(B. (N~ERNÆWCÆ(B. (NtEMATIKA WISTUPÆW NA KONFERENCÆÇ RÆZNOMANÆTNA(B. (NpO^INA@^I WÆD ZBAGA^ENNQ SLOWNIKOWOGO ZAPASU MOLOD[IH [KOLQRÆW Æ DO OSOBLIWOSTEJ NESTANDARTNIH UROKÆW(B, (NSOCÆALÆZU@^IH ASPEKTÆW GRI(B, (NZASOBÆW DEMOKRATIZACÆÇ [KÆLXNOÇ OSWÆTI TO]O(B. (NmATERÆALI STANUTX W NAGODÆ PEDAGOGAM U SAMOOSWÆTÆ(B, (NPÆDWI]ENNÆ KULXTURI PRACÆ(B, (NKULXTURI MISLENNQ Æ T(B. Æ(NN(B.s)E
Keywords: (N{KOLOZNAWSTWOs -- (NpEDAGOG)QÆ^NIJ KOLEKTIW(B.s)E