(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ Z KURSU ÆSTORÆÇ uKRAÇNI (B:s)E (NDLQ STUD(B. (NNESPEC)QÆALXNIH FAKULXTETÆW (B/s)E - (NqCEN@K(B, (Ng(B.(Nm(B.s; (NsUROWCEW(B, (No(B.(Na(B.s; (Nm(B-(NWO OSW)QÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI(B,s)E (N~nu )QÆM(B. (N`(B. (NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NI(B.],s, 2009)
(NnA STUDENT)QÆW NESPECÆALXNIH FAKULXTETÆW(B, (NQKÆ ROZPO^INA@TX WIW^ENNQ NORMATIWNOGO KURSU (B"æ(NSTORÆQ uKRAÇNI(B" (NROZRAHOWANE WIDANNQ(B. (NtUT WMÆ]ENA TIPOWA PROGRAMA(B, (NSKLADENA Z URAHUWANNQM WIMOG KREDITNO(B-(NMODULXNOÇ SISTEMI ZA bOLONSXKIM PROCESOM(B. (NpROGRAMA PEREDBA^AÃ NABUTTQ ZNANX NE LI[E PÆD ^AS LEKCÆJ TA SEMÆNARSXKIH ZANQTX(B, (NALE J U PROCESÆ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI(B. (NkONTROLX ZA QKO@ BUDE ZDÆJSN@WATISX ^EREZ TESTOWÆ ZAWDANNQ(B, (NTWOR^Æ ROBOTI(B, (NREFERATI TEMATIKA QKIH Z METODI^NIMI PORADAMI ]ODO ÇH WIKONANNQ(B, (NPODANA NA STORÆNKAH WIDANNQ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NNA PO^(B. (NTEM(B.s)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NuKRA)QÇNA(B.s)E