(NoR)QÆÃNTOWNÆ KALENDARNÆ PLANI Z UKRAÇNSXKOÇ MOWI Æ LÆTERATURI DLQ (B9 (NKLASU ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW Z RUMUNSXKO@ MOWO@ NAW^ANNQ (B:s)E ((NZA NOWIMI PROGRAMAMI DLQ (B12-(NR)QÆ^NOÇ [KOLI(B) /s)E - (NdVUKA(B, (Nk(B.(Ng(B.s; (N~ERN)QÆW(B. (NOBLDERVADMÆN(B.,s)E (NgOLOW(B. (NUPR(B. (NOSW)QÆTI Æ NAUKI(B.s)E; (NoBL(B. )QÆ(NN(B-(NT PÆSLQDIPLOM(B. (NPED(B. (NOSWÆTI(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NI(B.],s, 2009)
(NpROPONOWAN)QÆ ORÆÃNTOWNÆ KALENDARNÆ PLANI SKLADENÆ ZA NOWIMI PROGRAMAMI Z WRAHUWANNQM TOGO(B, (N]O W^ITELÆ Æ U^NÆ PRAC@WATIMUTX ZA PÆDRU^NIKAMI UKRAÇNSXKOÇ MOWI Æ LÆTERATURI DLQ [KÆL Z RUMUNSXKO@ MOWO@ NAW^ANNQ(B, (NA GODINI DLQ ROZWITKU MOWLENNQ UROKÆW POZAKLASNOGO ^ITANNQ(B, (NLÆTERATURI RÆDNOGO KRA@ NE SKORO^UWATIMUTXSQ(B. (Nu PODANIH PLANAH PEREDBA^ENÆ SPECÆALXNÆ UROKI DLQ PROWEDENNQ FRONTALXNOGO OCÆN@WANNQ ZNANX [KOLQRÆW(B. (NdLQ UROKÆW POZAKLASNOGO ^ITANNQ REKOMENDOWANO HUDOVNÆ TWORI(B, (N]O PODANÆ W PROGRAMÆ Z UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURI(B. (NdANO@ ROZROBKO@ MOVNA KORISTUWATISX QK OFÆCÆJNO@(B, (NPÆSLQ ÇH POGODVENNQ ÇÇ Z DIREKCÆÃ@ [KOLI(B.s)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (N{K)QÆLXNA PEDAGOGÆKAs)E -- (NmETODIKA WIKLADANNQs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (N{K)QÆLXNA PEDAGOGÆKAs)E -- (NmETODIKA WIKLADANNQs -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E